Werkwijze – Easy2send

Werkwijze

Ons weborder systeem is Easy. Inloggen, order invoeren, real time status overzicht, en zelf berekenen wat een volgend transport gaat kosten. Speciaal voor alle klanten.

Lees verder…

Kies voor ons, dan kies je voor garanties!

 • Binnen 45 minuten, overal in Nederland

 • Voor elke zending het juiste vervoersmiddel

 • Persoonlijk contact met professionele planners

 • Realtime informatie via track&trace

 • Scherpe tarieven, al vanaf € 0,39 / km

 • Easy. Klanttevredenheid staat voorop!

 • Begrip voor elk verhaal achter elke zending

GRATIS OFFERTE
Bepaal zelf de snelheid van jouw zending

  Zending *
  Afmeting *
  Gewicht *
  Ophalen *
  Afleveren *
  Bezorgsnelheid *
  Ophaaladres *
  Bezorgadres *
  Naam *
  Bedrijfsnaam
  E-mailadres *
  Telefoonnummer

  Opmerkingen

  Tijdens kantooruren krijg je DIRECT reactie op je aanvraag!

  Persoonlijk contact
  088 – 3300 900 direct offerte
  Passend transport
  Welk vervoer heb je nodig?
  Koerier binnen 3 kwartier

  Overal in Nederland binnen 45 minuten onze koerier bij uw ophaaladres

  Realtime Track & Trace

  Realtime transportinformatie via track en trace of per mail

  Gratis offerte

  Voor elke snelheid en afstand de scherpste tarieven. Al vanaf € 0,39 / km

  Begrip voor elk verhaal achter elke zending – Easy2Send

  Werkwijze

  Webordersysteem
  Ons weborder systeem is Easy. Inloggen, order invoeren, real time status overzicht, en zelf berekenen wat een volgend transport gaat kosten. Speciaal voor alle klanten.

  De Easy2send App is gebruiksvriendelijk voor zowel voor de koerier, als voor uw- en onze planning. De voordelen van de Easy2send App zijn voor de verzender groot. De verzender heeft real-time informatie over de status van de zending. Daarnaast kunt u aan de zending gerelateerde documenten ook met ons systeem digitaliseren, denk hierbij aan een foto van de lading, contracten en andere zaken die u tijdens uw verzendproces belangrijk vindt.

  ICT: meer Easy
  Meegroeien met de mogelijkheden die ICT biedt. Volop benutten van wezenlijk toegevoegde it-waarde. Slimme procesoptimalisatie voor onderweg, en op kantoor. Easy en safe. Zoals automatische verwerking van ingelezen orders in het TMS-systeem: Easy en betrouwbaar. En API’s (application interface systems) die eenvoudig compatible zijn met externe systemen, en hier automatisch tussen schakelen: Easy en overzichtelijk.

  Monitoren van de organisatie
  Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) geven inzicht in het bedrijfsproces en dragen bij aan verbetering van de processen. Easy2send.nl stelt samen met de opdrachtgevers doelstellingen vast en een normbepaling op.

  Door kwalitatief onderzoek wordt gemeten of de vastgestelde doelen en normen behaald worden. Uiteraard evalueren wij de uitkomsten met onze klanten. Dankzij de monitoring verbeteren we continue onze processen en sturen wij bij op feiten.

  Gedragscode voor leveranciers van Easy2send
  Easy2send zet zich in voor de hoogste normen betreffende naleving en bedrijfsethiek. We verlangen daarom van onze leveranciers dat ze zakelijke gedragsnormen naleven die verenigbaar zijn met onze normen en om de gewoontes, regels en praktijken die op onze industrie van toepassing zijn te respecteren.

  Deze gedragscode vermeldt de minimale vereisten en is van toepassing op alle leveranciers die goederen of diensten verstrekken aan Easy2send. Van onze leveranciers wordt verwacht dat ze voldoen aan de principes die in deze gedragscode vervat zijn en ze worden aangemoedigd om verder te gaan dan de onderstaande minimale vereisten.