Over Easy2send

In Scheveningen vind je het hoofdkantoor van Easy2send. Deze locatie is een bewuste keuze geweest die het persoonlijke karakter van Easy2send onderstreeptDit pand middenin de strandcultuur van Scheveningen draagt (vooral voor de eigenaar en de werknemers) bij aan de cultuur van Easy2send. Iets dat we vol trots uitstralen op onze klanten die zich er ook in kunnen herkennen. Wil jij meer weten over onze locatie? Kijk dan op deze pagina.

We houden bij Easy2send van eenvoudig, van easy, maar niet van simpel. Als we het slim aanpakken dan kunnen we het voor iedereen makkelijk maken, inclusief onszelf. Daarvoor richten we ons op twee hoofdpijlers waarmee we heel eenvoudig onze missie (vanuit onze visie) vorm kunnen geven.

Persoonlijk

Uiteraard zijn we klantgericht, dat zijn de meeste bedrijven. Maar klantgericht zijn kan op verschillende manieren. De manier die het beste bij ons past is een persoonlijke, ongedwongen en vriendelijke benadering. Nogmaals: we verkopen ‘de manier waarop we dingen doen’. In ons DNA zit ingebakken dat die manier eenvoudig (en het liefst ook een beetje ‘leuk’) moet aanvoelen bij ál onze stakeholders.

Innovatief

Slimme oplossingen zijn een essentieel onderdeel van een goed gestroomlijnd proces dat voor iedereen easy is. Deze processen zijn van enorm veel factoren afhankelijk die gezamenlijk en afzonderlijk continu veranderen. Het is dus belangrijk dat we steeds vooroplopen in de technische kant van ons vak. Zodat we altijd de meest bedreven professionals in ons vak zijn en dus de meest efficiënte oplossingen kunnen blijven bieden. Daarmee waarborgen we gemak voor onszelf, én voor iedereen met wie en voor wie we werken!

Deze twee pijlers zetten een stevig fundament onder onze cultuur. Wanneer we ze steeds als uitgangspunt nemen en erin investeren, dan bouwen we aan een stabiele, transparante en betrouwbare cultuur.

KWALITEIT EN CERTIFICATIE

Maatschappelijk betrokken – Door de eigenaar, Pieter Scholten

Maatschappelijk betrokken – Social return.

Als logistiek partner, werkgever én klant staan wij van Easy2send elke dag midden in de maatschappij. Ik vind daarom dat we binnen deze maatschappij een actieve rol moeten vervullen. Van daadwerkelijke waarde zijn voor de maatschappij, dat is voor mij succesvol ondernemen!

Naast mijn functie als directeur bij Easy2send, ben ik daarom vrijwilliger bij de KNRM Scheveningen in de functie van plaatsvervangend schipper op de reddingboot. De KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos.  Dit is één van de manieren hoe Easy2send bezig is met social return.

Wil jij meer over ons weten?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP