Easy2send staat voor kwaliteit!

Wij zijn continue bezig met het monitoren, waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij gaan alleen voor de beste oplossingen op logistiek gebied. Dit resulteerde in april 2020 in een succesvolle audit door SGS voor het behalen van het ISO 9001 certificaat.

In navolging van de ISO-normen werkt Easy2send met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat we maximale klanttevredenheid realiseren. Het behalen van dit certificaat is een bevestiging van het kwaliteitsniveau dat de bestaande, maar ook potentiële klanten van Easy2send mogen verwachten.

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in onze organisatie. Onder kwaliteitsmanagement verstaan we bij Easy2send het goed beheersen van onze dienstverlening en in kaart brengen of deze voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunt voldoen.

DOWNLOAD CERTIFICAAT (ENG)
DOWNLOAD CERTIFICAAT (NL)
ISO 9001 certificaat

Easy2send is voor de tweede keer FD Gazelle

Ook kunnen wij met trots vermelden dat Easy2send.nl B.V. één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland is! Daarmee zijn wij FD Gazelle 2020. Op dinsdag 27 oktober 2020 mochten wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.

”Wij hebben recent ons tienjarig bestaan gevierd. We hebben sinds onze oprichting jaar op jaar een stabiele groei gerealiseerd, zowel in omzet als in personeel. Deze prijs is dan ook een fantastische erkenning voor ons harde werk van de afgelopen jaren, en hier zijn we dan ook ontzettend trots op! Natuurlijk was dit niet gelukt zonder de inzet van ons team!” – Pieter Scholten, Eigenaar van Easy2send.

Dit jaar was het de zeventiende keer dat deze prijs werd uitgereikt aan diverse Nederlandse ondernemingen. FD Gazelle word je niet zomaar, het Financieel Dagblad hanteert bij de selectie zware criteria. Zo moeten bedrijven in de voorgaande drie jaar onder meer een omzetgroei van minimaal 20% gerealiseerd hebben, waarbij het laatste jaar ook nog eens winstgevend moet zijn afgesloten.

Het team van goede planners, koeriers, overige medewerkers en trouwe opdrachtgevers hebben het mogelijk gemaakt om ook dit jaar weer FD Gazelle te zijn. We zijn dan ook ongelooflijk trots op deze fantastische erkenning van het Financieele Dagblad en willen iedereen dit dit mogelijk heeft gemaakt bedanken!

MEER OVER ONS

Veel Nederlandse ondernemingen gaan harder dan ooit. Maar Het Financieele Dagblad houdt ze bij.

FD Gazelle 2020