Easy2send is FD Gazelle 2019

Met trots kunnen wij bekendmaken dat Easy2send.nl B.V. één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland is! Daarmee zijn wij FD Gazelle 2019. Op donderdag 14 november mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen. Ook horen we dan of we bij de allersnelste groeiers per regio horen.

”Wij hebben recent ons tienjarig bestaan gevierd. We hebben sinds onze oprichting jaar op jaar een stabiele groei gerealiseerd, zowel in omzet als in personeel. Deze prijs is dan ook een fantastische erkenning voor ons harde werk van de afgelopen jaren, en hier zijn we dan ook ontzettend trots op! Natuurlijk was dit niet gelukt zonder de inzet van ons team!” – Pieter Scholten, Eigenaar van Easy2send.

Dit jaar was het de zestiende keer dat deze prijs werd uitgereikt aan diverse Nederlandse ondernemingen. FD Gazelle word je niet zomaar, het Financieel Dagblad hanteert bij de selectie zware criteria. Zo moeten bedrijven in de voorgaande drie jaar onder meer een omzetgroei van minimaal 20% gerealiseerd hebben, waarbij het laatste jaar ook nog eens winstgevend moet zijn afgesloten.

Het team van goede planners, koeriers, overige medewerkers en trouwe opdrachtgevers hebben het mogelijk gemaakt om dit jaar FD Gazelle te zijn. We zijn dan ook ongelooflijk trots op deze fantastische erkenning van het Financieele Dagblad en willen iedereen dit dit mogelijk heeft gemaakt bedanken!

[fusion_youtube id=”vFkkk61rTJg” alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Veel Nederlandse ondernemingen gaan harder dan ooit. Maar Het Financieele Dagblad houdt ze bij.