Onze bezorgplanning is geschikt voor bedrijven die producten en diensten leveren waarbij de klant aanwezig moet zijn!

Easy2send maakt gebruik van gebruiksvriendelijke transport software voor het (automatisch) maken van bezorg/service afspraken, het snel en geautomatiseerd plannen en het volgen van status onderweg (track & trace)! Onze bezorgplanning is ideaal voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven of service-organisaties met of zonder eigen voertuigen.

Bij inzet van onze bezorgplanning verloopt het organiseren van afleverafspraken (datum en tijdvak) met klanten automatisch met een controle op een efficiënte inpassing in de lopende planning vooraf. Door de slimme keuzemogelijkheid voor bezorging of service wordt de klant optimaal bediend en blijft daarnaast een hoop tijd bespaard!

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Easy2send Bezorg- en serviceplanning.

Automatisch, slim, klantvriendelijk en natuurlijk EASY. Wij worden vertrouwd door diverse MKB- en grootbedrijven. Benieuwd naar onze reviews? Kijk dan hier!

VRAAG NU EEN GRATIS DEMO AAN

De Easy2send planning service.

Geen complete ritplanningen meer maken in Excel, maar een systeem wat slim en automatisch ritten inplant.

Met onze bezorgplanning wordt het plannen van afspraken met klanten eenvoudig! Ervaar jij het maken van afspraken met klanten voor aflevering of servicebezoeken momenteel als lastig? Dan is onze planning service iets voor jou! Wij nodigen de klant per e-mail of SMS uit om een afspraak te maken. Vervolgens mag de klant zelf een voorkeurstijdvak aangeven en zorgt onze software voor een bevestiging richting je klant.

Automatische afspraken

Klanten kunnen door gebruik van onze software hun eigen afspraken plannen. Volledig automatisch!

Slim plannen

Altijd inzicht in de planning en status van de orders! Met onze handige app worden klanten altijd op tijd, juist en bovendien automatisch geïnformeerd.

Track & Trace

Plan voertuigen en mensen zoals jij dat wilt. Natuurlijk altijd makkelijk, slim en snel. Met deze planning bespaar jij gegarandeerd tijd en kosten.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

GRATIS DEMO?
Neem contact met ons op!